02.05.2016.

Održana manifestacija "Sa susjedima kod sata"

U subotu, 23. travnja, posjetitelji Trga bana Josipa Jelačića u Zagrebu imali su priliku upoznati bogatu i raznovrsnu turističku ponudu Karlovačke županije na manifestaciji pod nazivom „Sa susjedima kod sata“, a predstavljanje je svečano otvorio gradonačelnik grada Zagreba Milan Bandić.

Predstavljanje je obuhvaćalo doživljaje tradicije, običaja, okusa i mirisa, a Zagrepčani i njihovi gosti imali su prilike  sudjelovati u nizu zanimljivih i besplatnih radionica.

Cjelodnevni program obogaćen je nastupima nekoliko KUD-ova i tamburaških društava,  kao i nagradnim igrama.

Cilj manifestacije  bio je kroz predstavljanje proizvoda i usluga promovirati Karlovačku županiju kao eno-gastro destinaciju koja na autohtonim proizvodima i tradiciji gradi turističku ponudu, a njezina bogata baština i raznolika događanja tijekom cijele godine, jednako kao i raznovrsni rekreativni sadržaji, udaljeni su svega pola sata vožnje od Zagreba.

Nositelj  ovog događanja bila je  Turistička zajednica Karlovačke županije, uz podršku grada Karlovca, Grada Ozlja, općine Rakovica, Hrvatske turističke zajednice i turističke zajednice grada Karlovca i Slunja te Hrvatske gospodarske komore - Županijske komore Karlovac.

Više fotografija s manifestacije pogledajte na našoj Facebook stranici: River Adventure