• 01.09.2017. - 30.09.2017.,

  Dani Grada Ogulina

  Ogulinci slave Dan Grada 14. rujna, na blagdan Uzvišenja Sv. Križa. Od početka rujna odvija se program proslave Dana Grada koji građanima i posjetiteljima nudi rekreativan i zabavan sadržaj.

 • 02.09.2017.,

  Križni put u Saborskom

 • 09.09.2017. - 10.09.2017.,

  VIKEND NA DUBOVCU

  Vikend na Dubovcu održava se drugog vikenda u rujnu na Starom gradu Dubovcu. Maštovit sadržaj dvodnevnog događanja osmišljen je ponajviše za djecu, no naći će se tu i zanimacija i za one malo veće. Posjetitelje očekuje dnevni i večernji glazbeni program, čitanje priča, performanse, malo kino, sportska natjecanja, te brojne radionice iznenađenja. Tijekom cijelog dana u ponudi su različite vrste animacijskih kreativnih radionica za klince koje su potpuno besplatne, a ljubitelji delicija mogu pratiti natjecanje učenika Trgovačko ugostiteljske škoel u pripremanju fiša. Za one koji žele bolje upoznati Dubovac, prganiziran je turistički obilazak uz kostimiranog vodiča. program je cjelodnevni i počinje u subotu u 10 sati i traje do 22 sata, a isto radno vrijeme čeka vas i u nedjelju.

 • 12.09.2017. - 16.09.2017.,

  22. FILMSKA REVIJA MLADEŽI I FOUR RIVER FILM FESTIVAL

  Filmska revija mladeži festival je filmova koji su napravili srednjoškolci, odnosno mladi u dobi od 14 do 20 godina. Revija se (zajedno s međunarodnom inačicom – Four River Film Festivalom) održava u gradu na četiri rijeke  - Karlovcu. S 406 prijava iz cijelog svijeta (rekord u 2015.), 4000 gledatelja i 150 međunarodnih gostiju Revija i Festival su uistinu hit destinacija za srednjoškolski film.
  Osim srednjoškolskih filmova u natjecateljskom programu, Revija je poznata i po svojim popratnim sadržajima kojima pokušava pratiti rad srednjoškolaca iz godine u godinu: radionicama, okruglim stolovima, izletima, nastupima muzičkih bendova. Također, Revija i Festival zasigurno imaju i najljepšu kino dvoranu u cijelom svijetu – obale četiri karlovačke rijeke. Četiri su naime festivalske večeri i četiri rijeke – svaka večer se održava na drugoj rijeci.

 • 23.09.2017. - 23.09.2017.,

  Biciklijada "Tour de Slunj"

  Rekreativna biciklijada kojoj je cilj promoviranje cikloturizma i novooznačenih biciklističkih staza na području grada Slunja. Voze se trasirane biciklističke staze(svake godine druga trasa). Okrijepa, ručak i majica dodjeljuje se svatkom sudioniku. Sudionici dolaze iz raznih krajeva Hrvatske i BiH. Nakon vožnje zabavno/glazbeni program 

 • 25.08.2017. - 03.09.2017.,

  DANI PIVA KARLOVAC

  Prave pivoljupce ne treba pitati gdje će biti od 25. kolovoza do 3. rujna - na Danima piva u Karlovcu! Karlovcem, gradom na četiri rijeke, tih dana poteći će i peta rijeka, rijeka piva!
  Ljubiteljima piva će "na raspolaganju" biti brojna domaća i strana piva, bogata ugostiteljska ponuda i nezaobilazni zabavno-glazbeni program, koji zadovoljava zaista sve ukuse. Pivo je tih dana u Karlovcu u prvom planu, ali glazbeni program vrlo često se iščekuje s barem jednako toliko nestrpljenja i mnogi upravo po njemu biraju kada će posjetiti šatorski grad na desnoj obali rijeke Korane, tek nekoliko desetaka metara od najljepše karlovačke rijeke, koja je u to doba godine još uvijek odlična za kupanje! Nezaobilazn je spomenuti da se u neposrednoj blizini nalazi i prvi Slatkovodni akvarij u Hrvatskoj!
  Na glavnoj pozornici nastupit će brojna poznata imena hrvatske glazbene scene uz atraktivne goste iz regije, i to svih stilova i žanrova, pa će na svoje doći i ljubitelji lakih nota i oni skloni tradicijskoj glazbi i oni koji vole rock i modernu glazbu.
  U pivskom gradu na desnoj obali Korane tih dana očekuje vas i bogata ugostiteljska ponuda, te veliki lunapark. Ulaz na prostor Dana piva, kao i na sve koncerte je besplatan pa volite li pivo, nema niti jednog opravdanja da ne svratite do grada na četiri...odnosno pet rijeka!

 • 30.09.2017. - 30.09.2017.,

  Slunjska "Gastromanija"

  Cilj manifestacije je promocija i brendiranje tradicijske kuhinje slunjskog kraja sa naglaskom na Palentu, proju i pastrvu. U sklopu manifestacije planirano je: cooking show - uživo, degustacija i prodaja domaćih proizvoda (OPG). Osvjetljavanje slapova u vodeničarskom naselju Rastoke. Zabavni program (dječja animacija, fotošetnja, glazbeni program)