• 01.08.2017. - 31.08.2017.,

  Gospodarski sajam u Karlovcu

  Udruženje obrtnika Grada Karlovca organizira „Gospodarski sajam 2017“ u svrhu promoviranja karlovačkih obrta, obrtnika, OPG-a i drugih poslovnih subjekata.  

 • 02.08.2017.,

  Proslava Sv. proroka Ilije u Ličkoj Jesenici

 • 04.08.2017. - 05.08.2017.,

  Dan općine Rakovica

  Dan općine i Dan domovinske zahvalnosti općina Rakovica obilježava svečanom sjednicom Općinskog vijeća kada se prisjećamo svih dobrih i loših događanja u općini, tom se prilikom  dodjeljuju i priznanja pojedincima i ustanovama za uspješan rad u protekloj godini. Tijekom dana održava se i prigodno druženje branitelja kroz razne sportske aktivnosti, a navečer nastup grupe i zabava.  

 • 05.08.2017.,

  Proslava Oluje

 • 05.08.2017.,

  DAN OPĆINE

  Dan općine i Dan domovinske zahvalnosti općina Rakovica obilježava svečanom sjednicom Općinskog vijeća kada se prisjećamo svih dobrih i loših događanja u općini, tom se prilikom  dodjeljuju i priznanja pojedincima i ustanovama za uspješan rad u protekloj godini. Tijekom dana održava se i prigodno druženje branitelja kroz razne sportske aktivnosti a na večer nastup grupe i zabava. 

 • 11.08.2017. - 13.08.2017.,

  Moto susret na Kneji

  Tradicionalni moto susret na Kneji svake godine okuplja mnoštvo ljubitelja motora i putovanja iz Hrvatske i susjednih zemalja. U prekrasnom ambijentu športsko-rekreacijskog centra Kneja popunjenom zvucima rocka, zabavljat ćete se dugo u noć.

 • 14.07.2017. - 06.08.2017.,

  RIJEČNO KINO 2017

  Malo koja manifestacija tako je brzo oduševila i osvojila Karlovčane, ali i brojne goste iz drugih gradova kao Riječno ljetno kino! Kontinuirano se održava od 2011. godine kada se prvi put održalo na Foginovom kupalištu u Karlovcu, kao diplomski rad Marije Ratković Vidaković na odsjeku za produkciju Akademije dramske umjetnosti u Zagrebu. Besplatni filmovi pod vedrim nebom i zvijezdama, uz lagani šum rijeke i u romantičnoj atmosferi, privlače na obalu Korane mnoštvo posjetitelja. Projekcije filmova odvijaju se na Foginovom kupalištu uz rijeku Koranu petkom, subotom i nedjeljom. Želite li pogledati film iz "luftić rakursa" onda je ovo pravi izbor za vas!

 • 18.08.2017. - 19.08.2017.,

  ZBOR U RAKOVICI

  Manifestacija je vezana uz blagdan sv.Jelene , zaštitnice mjesta Rakovica i jedno je od glavnih događanja u općini Rakovica. Veliko crkveno proštenje ( zbor) upotpunili smo zabavnim, sportskim i turističkim zbivanjima. Tako danas imamo program sastavljen za svakog po nešto; 1) noć folklora -disco noć-dječja noć, 2) nogometni turnir; odrasli i limači, 3) bogat izbor zabavnih sadržaja za djecu, bogata gastronomska ponuda 

 • 19.08.2017. - 19.08.2017.,

  ZBOR U RAKOVICI

  Manifestacija je vezana uz blagdan sv.Jelene , zaštitnice mjesta Rakovica i jedno je od glavnih događanja u općini Rakovica. Veliko crkveno proštenje ( zbor) upotpunili smo zabavnim, sportskim i turističkim zbivanjima. Tako danas imamo program sastavljen za svakog po nešto; 1) noć folklora -disco noć-dječja noć, 2) nogometni turnir; odrasli i limači, 3) bogat izbor zabavnih sadržaja za djecu, bogata gastronomska ponuda.

 • 21.06.2017. - 31.08.2017.,

  CITY GAMES

  Sportsko zabavna manifestacija koja se odvija na rijeci Mrežnici. Brojne zabavne sportske igre zabavne za natjecatelje i gledatelj. Duga Resa je jedini kontinentalni grad koji je uključen u igre. Uključeno je 12 zemalja. Prolaskom kvalifikacija nastavlja se natjecanje u hrvatskom polufinal sve do međunarodnog finala.   

 • 25.08.2017. - 03.09.2017.,

  DANI PIVA KARLOVAC

  Prave pivoljupce ne treba pitati gdje će biti od 25. kolovoza do 3. rujna - na Danima piva u Karlovcu! Karlovcem, gradom na četiri rijeke, tih dana poteći će i peta rijeka, rijeka piva!
  Ljubiteljima piva će "na raspolaganju" biti brojna domaća i strana piva, bogata ugostiteljska ponuda i nezaobilazni zabavno-glazbeni program, koji zadovoljava zaista sve ukuse. Pivo je tih dana u Karlovcu u prvom planu, ali glazbeni program vrlo često se iščekuje s barem jednako toliko nestrpljenja i mnogi upravo po njemu biraju kada će posjetiti šatorski grad na desnoj obali rijeke Korane, tek nekoliko desetaka metara od najljepše karlovačke rijeke, koja je u to doba godine još uvijek odlična za kupanje! Nezaobilazn je spomenuti da se u neposrednoj blizini nalazi i prvi Slatkovodni akvarij u Hrvatskoj!
  Na glavnoj pozornici nastupit će brojna poznata imena hrvatske glazbene scene uz atraktivne goste iz regije, i to svih stilova i žanrova, pa će na svoje doći i ljubitelji lakih nota i oni skloni tradicijskoj glazbi i oni koji vole rock i modernu glazbu.
  U pivskom gradu na desnoj obali Korane tih dana očekuje vas i bogata ugostiteljska ponuda, te veliki lunapark. Ulaz na prostor Dana piva, kao i na sve koncerte je besplatan pa volite li pivo, nema niti jednog opravdanja da ne svratite do grada na četiri...odnosno pet rijeka!

 • 26.08.2017. - 26.08.2017.,

  Noć šišmiša

  Međunarodna noć šišmiša obilježava se širom svijeta sa ciljem  razbijanja predrasuda o šišmišima, podizanjem svijesti o potrebi njihovog očuvanja i njihovoj korisnosti. U Baraćevim špiljama organiziraju se noćni obilasci špilje, edukativne radionice, video prezentacije, izložbe, astropark...

 • 29.08.2017. - 29.08.2017.,

  NOĆ ŠIŠMIŠA U BARAĆEVIM ŠPILJAMA

  Obilježavanje  Međunarodne noći šišmiša (International Bat Night)! Posjetiteljima se nude jedinstveni noćni obilasci špilje, poučne prezentacije o šišmišima, penjanje na stijenu, astropark...